Kapalı Kale'den açıklama var!

Kayserispor'un fedakar taraftarı kapalı Kale, Cumartesi günü Kayseri'de oynanacak olan Karagümrük FK maçına tüm Kayserili sporseverleri davet etti. Ahmet Dirgenali liderliğindeki Kapalı Kale'den yapılan açıklamada neler söylendi? Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Kapalı Kale'den açıklama var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Taraftarı Kapalı Kale, Cumartesi günü Kayseri’de oynanacak olan Karagümrük maçına hazırlanıyor. Ahmet Dirgenali liderliğindeki Kapalı Kale, sosyal medya hesabından, Kayserili sporseverlere seslenerek, ‘Unutma sen yokken bir kişi eksiğiz’ mesajı ile destek çağrısında bulundu.

Kapalı Kale'den açıklama var!

'Takımımıza 3 puanı hep birlikte aldırmaya hazır mıyız?'

‘Kayserispor’u kazandıracağız’ vurgusunun yapıldığı açıklamada, ‘Büyük Kayserispor taraftarı,bu sezonun final maçı niteliğinde ki müsabakalarından olan Karagümrük maçına siz değerli taraftarlarımızın desteği, stadyumdaki yerlerini olabilecek en maksimum seviyede tutmaları çok kritik bir öneme sahiptir. Müsabakanın günü ve saati geldiğinde stadyumdaki yerlerini alacak olan büyük Kayserispor taraftarının üzerine düşen hassasiyeti en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. Bu kritik final maçını 12. adam olarak, bütün tribünler tek ses, tek nefes, rakibi baskı altına alarak bizler kazandıracağız! Haydi Kayseri, Cumartesi günü şehrin kalbinde aynı yürekte atmaya, takımımıza 3 puanı hep birlikte aldırmaya hazır mıyız? Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz!’ ifadelerine yer verildi.

Kapalı Kale, geçtiğimiz hafta sonu Kayseri’den 5 otobüs İstanbul çıkarması yapmış ve takımın galibiyetinde önemli rol üstlenmişti.

Kapalı Kale'den açıklama var!