Kan donduran olayla ilgili açıklama!

İki genç kızın vahşice öldürüldüğü olayla ilgili dikkat çeken açıklama. Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Ümit Özer, 'Ülkede neler yaşanıyor neler. Katiller, tacizciler, zorbalar cirit atıyor. Bu kaçıncı olay' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kan donduran olayla ilgili açıklama!

İki genç kızı vahşice öldürdükten sonra İstanbul, Edirnekapı surlarından atlayarak intihar eden Semih Çelik ile ilgili çarpıcı detaylar gün yüzüne çıkıyor. Caninin odasında bulunan kemik sıyırma bıçağı, garip objeler ve sembollerin fotoğrafları da çıktı. 

Kan donduran olayla ilgili açıklama!

Ne olmuştu?

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 19 yaşındaki Semih Çelik 4 Ekim Cuma günü İstanbul Eyüpsultan'daki evinde saat 15.30 sıralarında Ayşenur Halil'i (19), saat 16.00 sıralarında ise Fatih ilçesinde İkbal Uzuner'i (19) vahşice katletti. Cani daha sonra Edirnekapı surlarından atlayarak, intihar etti. Cinayetlerle ilgili soruşturma sürüyor. Acılı aileler ise olayın tüm yönleriyle araştırılmasını istiyor. Diğer yandan kan donduran cinayetlerin ardından Kayseri’den de konuyla ilgili tepki geldi.

Katiller, tacizciler, zorbalar cirit atıyor

Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği Başkanı Ümit Özer, bu yönde yaşanan olaylara dikkat çekerek, ‘Ülkede neler yaşanıyor neler. Katiller, tacizciler, zorbalar cirit atıyor. Cezasızlık ve bu zihniyetlere cesaret veren anlayış yüzünden sokaklar insanın yaşam hakkını tehdit ediyor’ dedi.

Kan donduran olayla ilgili açıklama!

Cezasızlıktan cesaret buluyorlar!

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri eski İl Başkanı da olan Ümit Özer, ‘Bir erkek İstanbul'un ortasında, gün içinde iki kadını yarım saat arayla katlediyor. İki erkek bir kadını taciz ediyor. Çocuklar, kadınlar öldürülüyor. Bu yaşanan olaylar asla tesadüf değil. Bu yaşanan olaylar, yapanın yanına kar bırakanların, yani kanunları etkili uygulamayanların eseri. Cezasızlık nedeniyle dolandırıcılar, katiller, suçlular, suç makineleri ellerini kollarını sallayarak vicdanları yaralayarak, sokaklarda dolaşıyor, canlara kıyıyor. Bu kaçıncı vahşet, bu kaçıncı cinayet. Sorumsuzlukları ile bu tablonun sorumlusu olan sorumluları artık yaşanan, yaşatılan acılara seyirci kalmaya değil, görevlerini yapmaya, sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz’ diye konuştu.