Kayseri'deki olaylarda kamyonla adam taşıyan kişinin sabıka kaydı dikkat çekti!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, basın ve sosyal medya hesaplarında 'Provokatörler Kamyonla Adam Taşıdılar' paylaşımıyla ilgili olarak Z.Y. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'deki olaylarda kamyonla adam taşıyan kişinin sabıka kaydı dikkat çekti!

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, basın ve sosyal medyada yer alan "Provokatörler Kamyonla Adam Taşıdılar" paylaşımına yönelik olarak yaptığı çalışmada, şüpheli şahıs ve aracın tespit edildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, şahısları mahalleler arası kamyonla taşıyan kişinin 2005 doğumlu Z.Y. olduğu belirtildi. Emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Z.Y.'nin, "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Kasten Yaralama-Tehdit-Hakaret, Reşit Olmayanla Cinsel İlişki" suçlarından kaydının bulunduğu ve hakkında gerekli adli işlemlerin devam ettiği ifade edildi.

Konuyla ilgili Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Basın ve sosyal medya hesaplarında "Provokatörler Kamyonla Adam Taşıdılar" paylaşımındaki araç ile ilgili olarak yapılan çalışmada;  Şahısları mahalleler arası kamyonla taşıma yapan şahıs (Z.Y - 2005 - Melikgazi doğumlu) ve aracı tespit edilmiş, ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır. "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Kasten Yaralama-Tehdit-Hakaret, Reşit Olmayanla Cinsel İlişki' suçlarından kaydı bulunan şahıs hakkında gerekli adli işlemler devam etmektedir."