Kalp krizi geçirdi- Sevenlerini korkuttu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Develi Belediye Başkan Adayı İmdat Güven, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Yapılan anjiyo ve stent operasyonu sonrası Güven'in sağlık durumu nasıl? Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kalp krizi geçirdi- Sevenlerini korkuttu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Develi Belediye Başkan Adayı İmdat Güven, geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde rahatsızlanarak acil olarak Erciyes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan muayeneler sonucunda kalp krizi geçirdiği tespit edilen Güven'e anjiyo yapıldı.

Kalp krizi geçirdi- Sevenlerini korkuttu

Güven ne zaman taburcu olacak?

Güven'e stent takıldı. Doktorlar, Güven’in sağlık durumunun stabil olduğunu ve yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutulduğunu belirttiler. İmdat Güven'in sağlık durumunun hızla düzeldiği öğrenildi. Güven'in bugün taburcu olmasının beklendiği belirtildi. Ailesi ve sevenleri, hastanede Güven’i yalnız bırakmadı.

Kalp krizi geçirdi- Sevenlerini korkuttu

Sevenlerini korkuttu

İmdat Güven’in geçirdiği rahatsızlık, sevenlerini korkuttu. İlçenin tanınan ve sevilen isimlerinden biri olan Güven’in sağlık durumunun iyiye gitmesi sevenlerinin yüzünü güldürdü. Güven'in, birkaç hafta dinlendikten sonra yeniden işinin başına geçmesi bekleniyor.

Güven'e destek mesajı yağdı

İmdat Güven’in rahatsızlığı sonrası, sosyal medyada birçok mdcdıs destek mesajı paylaştı ve dua talebinde bulundu. Biz de Kayseri Olay Haber olarak İmdat Güven'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.