Kahramanmaraş ve Konya'dan gelen doktorlar Kayseri'de buluştu!

Kayseri Şehir Hastanesinde 'Diz Osteoartritine Güncel Yaklaşımlar' sempozyumu düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kahramanmaraş ve Konya'dan gelen doktorlar Kayseri'de buluştu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı ve Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı klinik sorumluları Prof. Dr. Fırat Ozan ve Prof. Dr. Havva Talay Çalış ‘Diz Osteoartritine Güncel Yaklaşımlar’ sempozyumu düzenledi. 

Kahramanmaraş ve Konya'dan gelen doktorlar Kayseri'de buluştu!

Fizik Tedavi Konferans Salonu’nda gerçekleşen sempozyuma, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Çalış, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı'ndan Prof. Dr. Recep Aksu, kentteki özel hastanelerde görev yapan Prof. Dr. Ali Baktır, Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, Prof. Dr. Ahmet Güney, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ökkeş Bilal, Konya Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'ndan Doç. Dr. Fatih Doğar katılım sağlarken; davetli konuşmacılar ise Prof. Dr. Serap Tomruk Sütbeyaz, Doç. Dr. Erdal Uzun, Doç. Dr. İsa Cüce, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Altun, Başasistan Uzm. Dr. Ayşe Güç, Op. Dr. Koray Özdemir, Op. Dr. Kürşat Tuğrul Okur, Op. Dr. Mehmet Ekici, Op. Dr. Mehmet Cihat Gündoğdu, Uzm. Dr. Mehmet Köksal’ın yanı sıra Kayseri’deki hastaneler ve çevre illerde görev yapan Ortopedi ve Travmatoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümlerinin uzman ve asistan hekimlerinin geniş katılımlarıyla yapıldı.

Kahramanmaraş ve Konya'dan gelen doktorlar Kayseri'de buluştu!

Prof. Dr. İlhami Çelik, Prof. Dr. Havva Talay Çalış ve Prof. Dr. Sinan Karaoğlu'nun açılış konuşmaları ile birlikte sempozyumun oturumlarına geçildi. Oturumlar; hocaların klinik bilgi, tecrübe paylaşımları ve karşılıklı soru cevapları ile gerçekleşirken, teşekkür konuşmaları ve toplu fotoğraf çekimi ile sempozyum sonlandı.