Kadroda kimler eksik... Kayserispor, Göztepe deplasmanında

Kayserispor, bu akşam saat 20:00'da İzmir'de Göztepe ile karşılaşacak. Takım, ceza ve sakatlıklar nedeniyle önemli eksiklerle mücadele edecek. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kadroda kimler eksik... Kayserispor, Göztepe deplasmanında

Bu akşam saat 20:00'da Trendyol Süper Lig'de temsilcimiz Kayserispor, deplasmanda İzmir temsilcisi Göztepe ile karşı karşıya gelecek. 6. hafta mücadelesi öncesinde Kayserispor'da sakatlık ve ceza nedeniyle kadroda önemli eksiklikler yaşanıyor.

Kayserispor, bu akşam İzmir'de Göztepe ile karşılaşacak. Takım, ceza ve sakatlıklar nedeniyle önemli eksiklerle mücadele edecek. Gökhan Sazdağı kırmızı kart cezası, Arif Kocaman, Bilal Bayazit, Julian Jeanvier ve Ali Karimi ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca, Majid Hosseini ve Antony Uzodimma'nın tedavi süreçleri devam ediyor. Kayserispor, zorlu karşılaşmada galip gelmek için sahada ter dökecek.

  • Gökhan Sazdağı, 19 Eylül'de oynanan Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Göztepe karşısında forma giyemeyecek.
  • Arif Kocaman, 15 Eylül'deki Eyüpspor maçının sonlarına doğru sol kasık bölgesinde ağrı hissetmesi nedeniyle oyuna devam edememişti. Yapılan tetkiklerde sol adductor longus kasında orta derecede yaralanma ve ödem tespit edildi. Tedavisi devam ediyor.
  • Bilal Bayazit de aynı maç sonrasında sol alt adelede ağrı şikayeti ile hastaneye başvurdu. Yapılan muayenede sol alt adelede (soleus) hafif derecede yaralanma ve ödem olduğu belirlendi. Tedavisi sürmekte.
  • Julian Jeanvier, 19 Eylül'deki Trabzonspor maçında sağ kasık ağrısı nedeniyle oyuna devam edememişti. Tetkikler sonucunda sağ pectineus kasında orta derecede yaralanma ve ödem tespit edildi. Tedavi süreci devam ediyor.
  • Majid Hosseini ve Antony Uzodimma, daha önceki sakatlıkları nedeniyle bir süre daha takımdan uzak kalacaklar. Hosseini, sol ayak bileği bağ yaralanması nedeniyle ameliyat oldu, Uzodimma ise sol diz patellar kıkırdak yaralanması nedeniyle tedavi sürecine devam ediyor.
  • Son olarak, Ali Karimi’nin de sol kalça bölgesinde ağrıları var. Trabzonspor maçında riske edilmeyen oyuncunun yapılan tetkiklerinde sol kalça kasında (gluteus medius) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edildi.

Kayserispor, bu zorlu mücadelede eksik kadrosuna rağmen galip gelmek için sahada ter dökecek. Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Ozan Ergün yönetecek.