Kadın polislere kanser eğitimi!
Kayseri Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü uzmanlarında kadın polis memurları kanser konusunda bilgilendirildi.
Kocasinan Sağlık Müdürlüğü ekipleri, bilgilendirici çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda halk sağlığı eğitimleri de devam ediyor.
Sağlık Müdürlüğü ekipleri bu kez de Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği yaparak kadın personele yönelik kanser türleri hakkında bilgilendirme eğitimleri gerçekleştirildi.
Kocasinan Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz işbirliği ile bayan polis memurlarımıza kurumumuz tabiplerinden Doktor Ömür Kamaşak tarafından meme kanseri, serviks kanseri ve kolon kanserlerinde erken teşhisin önemi, bu kanserlerin nedenleri ve belirtileri konularında eğitim sunumu gerçekleştirildi” denildi.
Diğer yandan eğitim buluşmasına Kocasinan Sağlık Müdürü Dr R.Özlem Ulutabanca da katıldı. Ulutabanca, katılımcılara ve emek veren sağlık personeline katkılarından dolayı teşekkür etti.