Kaçamayacaklar!

Kaçamayacaklar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, kent güvenliği konusunda altyapı yatırımlarını sürdürüyor. Kent genelinde hizmet veren 460 yeni kamera ile Kayseri merkezinde bundan böyle kör nokta kalmayacak. Sistem suçların önlenmesinde önemli bir rol oynayacak.

Kent güvenliği sistemi ile her taraf yakından izlenecek ve suçlular polisten kaçamayacak. Kurulan sistemle asayiş, güvenlik ve trafik akışı gibi konular an be an takip ediliyor. Neredeyse her noktanın kontrol edilmesine sağlayan sistem suçluların da korkulu rüyası.

 

 

Kayseri Polisi Kent Güvenlik Sistemi ile de suçlulara göz açtırmayacak. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Emniyet Müdürlüğü, bu çerçevede huzur ve güvenlik amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Halkın güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenmiş suçların takibi ile sanıkların en kısa sürede yakalanması, bunun yanında vatandaş tarafından algılanan suç korkusunun ortadan kaldırılması ve toplum desteğini kazanmış güvenlik hizmeti sağlanması amacıyla hayata geçirilen Kent Güvenlik Sistemi, altyapısıyla her geçen gün daha da gelişiyor ve büyüyor. Kurulan sistemle asayiş, güvenlik ve  trafik akışı gibi konular an be an takip ediliyor.

Neredeyse her nokta yakından kontrol ediliyor. Daha önce 110 noktada olan kamera sayısı da kent genelinde 460 yeni kamerayla  çıkarılıyor. Son yıllarda başarılı operasyonları ile ülke gündeminde adından söz ettiren Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün, kent güvenliği alanında faaliyete geçirilen yeni kameralarla gücüne güç kattığı belirtildi. Haber: Cafer ZENGİN