Jandarma 3 ilçede 3 ayrı operasyonda bakın kimleri yakaladı!

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı 3 ilçede yaptığı operasyonlarla aranan 3 şahsı yakaladı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Jandarma 3 ilçede 3 ayrı operasyonda bakın kimleri yakaladı!

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı İncesu, Melikgazi ve Bünyan ilçelerinde yaptığı operasyonlarla aranan 3 şahsı yakaladı. Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda ’kasten adam öldürme’ suçundan aranan 2, ’hırsızlık’ suçundan aranan 1 kişi yakalandı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı İncesu Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT ekiplerinin yürüttüğü başarılı operasyon sonucunda, 'Kasten Öldürme' suçundan aranan ve Kayseri İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından hakkında 15 yıl 10 ay kesinleşmiş cezası bulunan S. A. isimli şahıs yakalandı.

Jandarma 3 ilçede 3 ayrı operasyonda bakın kimleri yakaladı!

Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerinin gerçekleştirdiği bir diğer operasyonda ise, 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında'  hırsızlık suçundan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan O. F. isimli şahıs gözaltına alındı.

Ayrıca, Bünyan İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, Antalya Ağır Ceza İlamat Masası tarafından hakkında 'Kasten Öldürme' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan İ.K. isimli şahıs da yakalanarak adli makamlara teslim edilmek üzere gözaltına alındı.