İYİ Partili Yiğen'den Başkanlara çağrı: Buyurun samimiyet testine!

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yiğen, PKK terör örgütü tarafından şehir edilen Eren Bülbül ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu konusunda samimiyet çağrısı yaptı. Eren Bülbül'ün şehit edilişinin yıl dönümünde Belediye Başkanlarının bazı paylaşımlar yaptığını belirten Yiğen, bu konuda verdikleri 2019 yılındaki önergeye dikkat çekerek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ardından bu kez de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a samimiyet çağrısı yaptı.

İYİ Partili Yiğen'den Başkanlara çağrı: Buyurun samimiyet testine!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Belediye Başkanlarına seslenen İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yiğen, 2019 yılında partili Meclis Üyeleri; Osman Türk, Erhan Özhan ve Orhan Bürüngüz ile birlikte verdikleri önergeyi hatırlattı.
EREN BÜLBÜL VE FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU İSİMLERİ KAYSERİ’DE YAŞATILSIN
1 Temmuz 2019 tarihinde Eren Bülbül’ün  ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu için önerge verdiklerini dile getire İYİ Partili Yiğen, “Terör örgütü mensupları ve aynı zamanda yandaşlarınca şehit edilen Eren Bülbül ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu isimlerini Kocasinan’da yaşatmak için önerge verdik. Eren Bülbül isminin bir parka Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin de ilçe sınırları içinde spor merkezi, spor salonu ya da cadde veya sokağa verilmesini talep ettik. Aynı zamanda özgeçmişleri de yazılı olsun dedik. Ancak  aradan yıllar ve aylar geçmesine rağmen işleme konulmadı ve bu konuda harekete geçilmedi” dedi.


“SAMİMİYSENİZ TALEBİMİZİ İÇEREN ÖNERGEMİZİ DERHAL HAREKETE GEÇİRİN”
Başkan Büyükkılıç’a seslenen Yiğen, geçen yıl Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a samimiyet çağrısı yaptıklarını, ancak bir sonuç elde edemediklerini, bu yılda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a çağrı yaptıklarını  söyledi. Yiğen, “Sayın Başkan Memduh Büyükkılıç sizi ve partinizi samimiyete davet ediyorum. Yaklaşık 2 yıl önce Kocasinan Belediyesine verdiğimiz önergeye hala cevap verilmemişken, bu neyin nesi? İyi ki varsın Eren demenizde samimi iseniz bizim takipçisi olduğumuz Kocasinan Belediyesinde yapılan bir parka, okul veya caddeye Eren Bülbül isminin verilmesi talebimizi içeren önergemizi derhal harekete geçirin ve önümüzdeki Meclis’te bunun gerçekleşmesini sağlayın. Önerge orda bizlerde buradayız. Buyurun samimiyet testine!” şeklinde konuştu. 
İŞTE YİĞEN VE ARKADAŞLARININ 2019'DA VERDİKLERİ O ÖNERGE