İYİ Partili Paçacı: AK Parti siyasi ömrünü tamamlamıştır!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Kayseri'de, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili Paçacı: AK Parti siyasi ömrünü tamamlamıştır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Burcu Akçura, bazı temaslarda bulunmak ve bir dizi ziyaretler için Kayseri'ye geldi. Kentte STK'lar ve vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyleyen Paçacı, parti binasında İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve İl Başkanı Sebati Ataman bir araya gelerek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Paçacı, yaptığı açıklamada Kayseri'nin problemlerini izlenimleri ile birlikte Ankara'ya taşıyacaklarını dile getirdi. Paçacı, “Kayseri çok önemli siyasetçiler yetiştirdi Cumhurbaşkanı çıkardı, bir çok Milletvekili çıkardı, ama karşılığını alıp alamadığının cevabını sizler verin" diye konuştu.

Başta ekonomi olmak üzere birçok sektörlerde ciddi problemlerin yaşandığına dikkat çeken Pacaçı, "Görülüyor ki bu hükümet bu krizlerin altından kalkamayacak ve çözemeyecek. Devlet çalışmıyor, devlet kurumları çalışmıyor ve Türkiye her geçen gün tıkanmaya doğru gidiyor. Ben bu tıkanıklığın bugünkü hükümet sistemi içinde aşılacağı kanaatinde değilim. 2023 yılında normal seçim zamanında seçim olacağını ifade ediyorlar ama Türkiye bu yükü 2023'e kadar kaldıracağı kanaatinde değilim zamanını bilmiyorum ama erken seçimi yaşayacağız. AK Parti siyasi ömrünü tamamlamıştır, yanında ki ortağı ile birlikte azınlığa düşmüştür" dedi.
“ESAS GÜNDEMİN ÜSTÜ KAPATILIYOR”
AK Parti hükümeti tarafından gerçek gündemler yerine farklı gündemler oluştururarak esas gündemlerden saptırılmaya çalışıldığını da dile getiren Paçacı; "Ekonomi de çok büyük yanlışlar yapıldı. Türkiye ilk defa bütçe açığı ile cari açığı birlikte yaşamaya başladı. Ülkenin gerçek gündemi bunlar olurken hükümet bunlar konuşulmasın diye farklı gündemler oluşturuyor ve esas gündemden saptırılmaya çalışılıyor. Kayseri'nin problemlerini çözen bir parti olarak karşınıza geleceğiz. Kayseri çok önemli siyasetçiler yetiştirdi Cumhurbaşkanı çıkardı, bir çok Milletvekili çıkardı, ama karşılığını alıp alamadığının cevabını sizler verin" diye konuştu.