İYİ Partili Meclis Üyesi isyan etti: Misafir başkanlara çöken alt yapıyı mı göstereceksiniz?

İYİ Partili Osman Türk, yağmur sonrası bazı noktalarda oluşan su birikintileri ve bu konuda çözüm için hizmet sunmayan Belediyeye tepki gösterdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili Meclis Üyesi isyan etti: Misafir başkanlara çöken alt yapıyı mı göstereceksiniz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ambar Mahallesi Nakliyeciler Sitesinde yağmur sonrası oluşan durum tepkileri de beraberinde getirdi. Altyapının çöktüğü bölgede sokaklar göle döndü. Bu duruma tepki gösteren İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a seslendi. İYİ Partili Türk, Büyükkılıç' ın bazı illerin Belediye Başkanlarını 3 gün boyunca Kayseri'de ağırlayacağını hatırlatarak, "Gelen Belediye başkanlarına ne anlatacaksınız? Bu görüntüleri mi göstereceksiniz?" diye sordu. 

Türk, şu ifadeleri kullandı: Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Memduh Büyükkılıç Kayseri’mize 7 Büyükşehir Belediye Başkanını  (Gaziantep, Samsun, Ordu, Trabzon, Şanlıurfa, Erzurum, Malatya) 'Örnek Belediyecilik' diye 18-19-20 Haziran tarihinde Kayseri’mizde davet ediyor.  Ne için? Gönül belediyeciliği anlayışıyla alt ve üst yapımızı anlatmaya çağırıyor. Anlatacağı yağmur yağdığı zaman çekmeyen, çalışmayan altyapımızı mi? Üst üste 1998 yılından 2015 yılları arasında Kayseri’mizin belediye Başkanlığı görevini yapan Sayın Mehmet Özhaseki Kızılırmak'ı Kayseri’mizin içerisinden geçireceğini bahsetmişti. Bu görüntüleri mi göstereceksiniz gelen misafir Başkanlara? Yapamadığınız işlerden mi bahsedeceksiz? Yüzeysel göstermelerle bu iş yapılmıyor artık. Hemşehrilerimiz her şeyi görüyor. 19:00'dan 01:30 olmuş saat hala logarı açacak ekip ortada yok. Belediye demek hizmet demek, 24 saat vatandaşına hizmeti veren demektir. Öyle 3-4 saatte sorunlara müdahale etmemek demek değildir. Görün görün bu olanları, görmüyorsunuz. İYİ Parti ailesinin Belediye Meclis Üyesi olarak Hemşehrilerimizin her zaman yanındayız ve aksayan hizmetlerin takipçisiyiz. 
İ