İYİ Partili Meclis üyelerinden Kocasinan Belediyesi'ne mezarlık tepkisi!

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Kazım Yücel, defin işlemleri ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 'Belediyenin ayıbını kar örtüyor...'

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili Meclis üyelerinden Kocasinan Belediyesi'ne mezarlık tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyeleri Kazım Yücel ile Muharrem Yigen, defin işlemleri ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kendisi gibi Belediye Meclis Üyesi Muharrem Yigen ile birlikte vatandaşların özellikle pandemi sürecinde defin işlemleri sırasında yaşadığı sıkıntıları gündeme taşıyan İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kocasinan Belediyesi Meclis Üyesi Yücel, Kocasinan Belediyesi ile ilgili vatandaşlardan şikayetler geldiğini söyledi ve “Defin işleri ile ilgili vatandaş mağduriyetler yaşıyor. Bu durum Kocasinan Belediyesi’ne yakışmıyor” dedi. Yücel, “Covidli cenazelerimizi Kocasinan belediyesi yakınlarına emanet etmeden defin işlemini kendisi gerçekleştirmeli” diye konuştu.
Muharrem Yigen de mezarlıklar konusunda sıkıntıları sık sık gündeme getirdiklerini, ancak belediyenin bu sıkıntıları görmezden geldiğini ifade ederek, mezarlıkların bakımsız olduğunu belirtti.