İYİ Partili isim gündeme getirmişti! Bakın ne oldu?

Vatandaşın yaklaşık iki yıldır dert yandığı konuyla ilgili beklenen adım atıldı.

İYİ Partili isim gündeme getirmişti! Bakın ne oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk, bir süre önce Kocasinan ilçesine bağlı Fevzioğlu Mahallesi'nde kanalizasyon sorunu yaşandığını belirterek, KASKİ'yi göreve davet etti. Yaklaşık iki yıldır vatandaşın bu durumdan şikayetçi olduğunu ifade eden Türk, "Patlayan kanalizasyon çevreye zarar veriyor. Kötü koku da çevreye yayılıyor. Aynı zamanda bu durum insanların yanı sıra hayvanlar için de tehdit. Zehirlenen hayvanların olduğu belirtiliyor. Burada incelemede bulunup, sorunu yerinde gördük. İnşallah gerekli yerler bu konuda harekete geçer ve sorunu çözer. İYİ Parti olarak bizler, bu durumun takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı. 
ONARIMI YAPILDI... 
İYİ Partili Türk'ün bu tepkisinin ardından KASKİ harekete geçti. Türk, "KASKİ işletmemiz gündeme getirmiş olduğum arıza ile ilgili 2 iş günü içerisinde ilgilenmiş olup patlayan kanalizasyon hattının onarımını yapmışlardır.
Gönül isterdiki kıymetli Hemşehrilerimizin istek ve taleplerini bukadar uzun bir süre içerisinde KASKİ İşletmesi olarak çözümünü yerine getirmeleriydi" diye konuştu. 
"HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ" 
Türk, şu ifadeleri kullandı: Geçtiğimiz hafta gündeme getirmiş olduğum Kocasinan Belediyemize bağlı Fevzioğlu Mahallemizde yer alan ve 2 yıldır herhangi bir çalışması yapılmamış olan altyapı, kanalizasyon sorununu değerli hemşehrilerimizin istek ve talepleri  doğrultusunda İYİ Parti Kocasinan Meclis Üyesi olarak KASKİ işletmemizi göreve davet etmiştim.
KASKİ işletmemiz gündeme getirmiş olduğum arıza ile ilgili 2 iş günü içerisinde ilgilenmiş olup, patlayan kanalizasyon hattının onarımını yapmışlardır. Gönül isterdiki kıymetli hemşehrilerimizin istek ve taleplerini bu kadar uzun bir süre içerisinde KASKİ İşletmesi olarak çözümünü yerine getirmeleri idi. İYİ Parti ailesinin bir ferdi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olup istek ve sorunlarına en kısa sürede çözüm noktasında cevap vermek için çaba sarfetmeye devam edeceğim.
Kısa sürede onarım işini gerçekleştirdikleri için KASKİ İşletmesi yetkililerimize teşekkür ediyorum.

İYİ PARTİLİ TÜRK O MAHALLEYE GİTTİ, VATANDAŞ DERT YANDI...

Ayrıntılar için TIKLAYIN