İYİ Partili Çalıksoy'dan, Başkan Yalçın açıklaması...

İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, Covid-19 testi pozitif çıkan ve evde tedavisine devam edilen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Aynı zamanda aşı konusunda da uyardı.

İYİ Partili Çalıksoy'dan, Başkan Yalçın açıklaması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Partili Mustafa Çalıksoy, Koronavirüs tehdidinin devam ettiğine dikkat çekerek, “Talas Belediye Başkanı Sayın Mustafa Yalçın’ın da Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrendim. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah en kıza zamanda bu virüsü yenerek, yeniden kaldığı yerden çalışmalarını sürdürecektir. Bu çerçevede tedavi gören ve şifa bekleyen tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tehlikeli virüsle mücadelede herkese büyük görev düşüyor. Maske, mesafe ve hijyen konusunda herkes sorumlu davranmalı. Mümkün olduğunca kalabalık yerlerden kaçınalım. Bunun yanında aşılama çalışmalarının da hız kazanması gerekiyor. Özellikle aşı sırası gelen ancak aşı olmayan vatandaşlarımızın olduğu bilgisi de Valimiz başta olmak üzere diğer yetkililer tarafından ifade ediliyor. Bu vatandaşlarımız da gidip, mutlaka aşılarını olsunlar. Çünkü bu virüsle mücadelede aşı en güçlü silah. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli” diye konuştu.


SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK OLALIM
Çalıksoy, sağlık çalışanlarının da canla başla mücadeleye devam ettiğine dikkat çekerek, onlara da kamuoyunun elinden gelen desteği vermesi gerektiğini söyledi. İYİ Parti Talas Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Çalıksoy, “Çocuklarına, annelerine, babalarına, kardeşlerine hasret kalan sağlık çalışanlarımız var. Bu mücadelede aynı zamanda onları da düşünmeliyiz. Onların yükünü azaltmak için lütfen dikkatli ve duyarlı olalım. Fedakar sağlık çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Bu uğurda hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza da Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine bir kez daha baş sağlığı dileklerimi iletiyorum. Onlara minnettarız” dedi.