İYİ Partili adaydan emeklilere ücretsiz et ve süt projesi

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, emeklilere yönelik bir projesini daha açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Partili adaydan emeklilere ücretsiz et ve süt projesi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, pahalılık ortamında emekli vatandaşların et ve süte ulaşmasının giderek zorlaştığına dikkat çekti.

Gözütok, “Hayvancılık ile ilgili atacağımız adımlarla kırsalda binlerce hayvanı kırsal alanla buluşturarak vatandaşlarımızı et ve süte kavuşturacağız. Talas Belediyesi olarak her ay bir kilogram et, bir litre sütü emeklilerimize ücretsiz vereceğiz” dedi.

Son projesi dar gelirli hale gelen emekli vatandaşlara dönük olan İYİ Partili Gözütok, emeklilerin et ve süte ulaşmasının imkansız hale geldiğini söyledi. Gözütok, kırsal alanda yaşayan vatandaşlara binlerce hayvan dağıtarak her ay emekli vatandaşlara 1 kilogram et ve 1 litre sütü ücretsiz vereceklerini söyledi. Gözütok, projesinin detaylarını şöyle özetledi:
Emeklilerimiz et yiyemez oldu, süt içemez oldu. Bu ülkede et ve süt ne zaman lüks oldu? Biz hayvancılık ile ilgili atacağımız adımlarla kırsalda binlerce hayvanı kırsal alanla buluşturarak vatandaşlarımızı et ve sütü kavuşturacağız. Talas Belediyesi olarak her ay bir kilogram et, bir litre sütü emeklilerimize ücretsiz vereceğiz. Hem üretimde, hem tüketimde, Talas bizimle çok iyi olacak.