İyi Parti şok istifa! Kayseri'deki isimler ne yapacak?

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa etti. Bu istifa kararı, Kayseri'de Koray Aydın'ı destekleyen isimlerin nasıl bir tavır sergileyeceği de merak konusu haline getirdi.

İyi Parti şok istifa! Kayseri'deki isimler ne yapacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meral Akşener’in genel başkanlığı bırakmasının ardından, genel başkanlığa adaylığını açıklayan ancak Müsavat Dervişoğlu’na kaybeden İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa etti. Koray Aydın’ın istifası sonrası nasıl bir siyasi çizgi izleyeceği kadar Kayseri’de Koray Aydın’ı destekleyen isimlerin ne yapacağı da merak konusu oldu. Kayseri’de Sebati Ataman ve Kocasinan Meclis üyeliğinin ardından Akkışla Belediye Başkan adayı Osman Türk, İyi Parti kongresinin ardından partilerinden istifa ettiklerini açıklamış, sosyal medya profil fotoğraflarına da Koray Aydın’ın fotoğrafını koymuşlardı.

İyi Parti şok istifa! Kayseri'deki isimler ne yapacak?

Yine Koray Aydın ile yakınlığı bilinen 31 Mart 2024 seçimlerinde İyi Parti’den Pınarbaşı Belediye Başkan adayı olan Metin Kılıçarslan’ın da tavrı merak konusu oldu.  Bir süredir siyasi kulislerde Koray Aydın'ın Demokrat Parti saflarına geçeceği iddiası dillendiriliyordu.