İYİ Parti: Sarız ve Pınarbaşı'nın doğalgaz ile tanışması Allah'a kaldı

İYİ Parti İl Başkanı Ataman, Başkan Büyükkılıç'ın seçim vaatlerini de hatırlatarak, 'Hani yeni fabrikalar açacaktınız? Millet bahçesi için ayrılan 101 milyon lira ile kaç fabrika açabilirdiniz, kaç işsize iş imkanı yaratabilirdiniz?' dedi.

İYİ Parti: Sarız ve Pınarbaşı'nın doğalgaz ile tanışması Allah'a kaldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, doğalgaz olmayan ilçelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.  Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç’ın 2021’de  yapılacak projeler ile ilgili düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamaları değerlendiren Ataman, “Sarız ve Pınarbaşı’nın doğalgaz ile tanışması Allah’a kaldı” ifadelerini kullandı. Ataman, Büyükkılıç’ın seçim vaatlerini de hatırlatarak, “Hani yeni fabrikalar açacaktınız? Millet bahçesi için ayrılan 101 milyon lira ile kaç fabrika açabilirdiniz, kaç işsize iş imkanı yaratabilirdiniz?” dedi.
Ataman, şunları söyledi: 101 milyon lira maliyeti olan Millet Bahçesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayip  Erdoğan’ın kente kazandırılması için talimat verdi. Ekonominin iflas eşiğinde olduğu, halkın askıda ekmeğe muhtaç edildiği, küçük esnafın can çekiştiği, işsizliğin her geçen gün arttığı  bu dönemde önceliğin Millet Bahçesine verilmesi maalesef “ekmek bulamıyorsan pasta ye, işin yoksa git millet bahçesinde zaman geçir” mantığı ile hareket edildiğinin bir göstergesi. Sayın başkan seçim vaatlerinizde Kayseri’mize yeni fabrikalar açacağınızı söylemiştiniz, geçen sürede kaç fabrika açıldı, millet bahçesi için ayrılan 101 milyon lira ile kaç fabrika açabilirdiniz, kaç işsize iş imkanı yaratabilirdiniz. 2023 tarihine kadar üç ilçemizin doğalgaz götürüleceğini açıklayan başkan,  bu üç ilçe dışında kalan Sarız ve Pınarbaşı ilçelerine doğalgaz getirilmesi ile ilgili olarak da “bakanlığa ısrarcı olduklarını,  Allahın izni ile Sarız ve Pınarbaşı’ya da doğalgaz getireceğiz” dedi. Sayın başkan, 25 Şubat 2019 tarihinde yaptığınız açıklamada her ilçeye doğalgaz sözü vermiştiniz ama görüyorum ki sadece ısrarcı olabiliyorsunuz. Sarız ve Pınarbaşı ilçelerimizin doğalgaz ile tanışması da yine açıklamanızdan anladığım kadarı ile Allah’a kaldı…”