İYİ Parti Milletvekili Ataş: Vah, vah…

 İYİ Parti Milletvekili Ataş: Vah, vah…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Japonya ziyareti öncesi açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PKK ele başı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye çıkmasına ilişkin bir soruya, "Kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum" şeklinde cevap verdi. Erdoğan’ın bu yöndeki açıklamasına tepki gösteren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Her şeyi uzmanlarından daha çok her konuyu o işin yetkililerinden daha fazla bilen Cumhurbaşkanımızın ilk defa bilmediği bir şeye rastladık. Maalesef, Osman Öcalanın Kırmızı bültenle arandığını bilmiyor muş!! vah vah” ifadelerini kullandı.

KARA KUVVETLERİNİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

 

Diğer yandan Ataş, “Mete Han'dan Mustafa Kemal Atatürk’e Kara Kuvvetlerimizin 2228'inci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun. Tanrı Türk’ün ordusunu korusun.” paylaşımı da yaptı.

 

"BU KONULARDA KENDİLERİNE GÜVENİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kırmızı bültenle aranan Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın TRT'ye verdiği röportajı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine de şu ifadeleri kullanmıştı: "Doğrusu ben Osman Öcalan'ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum ancak TRT'ye müracaat etmiş ve TRT Kürdi'de böyle bir program yapmışsa bunu da TRT'deki arkadaşlarımız bilirler. Ben o kurumdaki arkadaşlarımın da bu hassasiyet içerisinde adım attıklarına inanıyorum. Çünkü bu konularda da kendilerine güveniyorum."