İyi Parti'li O isim istifa etti mi?

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa etmesinin ardından Kayseri'de bir ismin daha istifa ettiği haberi gündeme geldi. O isme istifa haberini sorduk. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

İyi Parti'li O isim istifa etti mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, partisinden istifa etmesinin ardından Kayseri’de Koray Aydın’a yakın isimlerin nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu. Önceki dönem il başkanı Sebati Ataman ve Kocasinan Meclis üyeliğinin ardından Akkışla Belediye Başkan adayı Osman Türk, İyi Parti kongresinin ardından partilerinden istifa ettiklerini açıklamışlardı.

İyi Parti'li O isim istifa etti mi?

İyi Parti’de Koray Aydın ile yakınlığı bilinen Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Metin Kılıçarslan’ın tavrı merak edilirken, sabah saatlerinde Kılıçarslan’ın istifa ettiği haberleri gündemi meşgul etmeye başladı. İstifa haberlerini sorduğumuz Metin Kılıçarslan, şuan için istifanın söz konusu olmadığını, beraber yol yürüdüğü arkadaşlarıyla istişare halinde olduklarını ifade ederek, ‘Siyaset şahıslara indirgenemez halk için yapılır, halkımız için en doğru kararı vereceğiz’ diye konuştu.