İYİ Parti Kayseri Milletvekili Ataş: Bıçak kemiğe dayanmış ve Milletimizin sabrı kalmamıştır!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri'de infial yaratan olayla ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) konuştu. AK Parti iktidarına tepki gösteren Ataş, 'Bu olaylardan muhalefeti sorumlu tutmak, milletimizin apaçık talebine, hemşehrilerimizin feryadına kulak tıkamaktır. Şehrimizin ve ülkemizin huzurunu bozan sığınmacılara karşı milletimizin sabrı kalmamıştır' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Ataş: Bıçak kemiğe dayanmış ve Milletimizin sabrı kalmamıştır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri'de yaşanan olayları Meclis gündemine taşıdı. Suriyeliler konusunda 'Artık Türk milleti için bıçak kemiğe dayanmıştır' diyen Ataş, 'Şehrimizin ve ülkemizin huzurunu bozan sığınmacılara karşı milletimizin sabrı kalmamıştır' diye konuştu.

Suriyeliler ve diğer sığınmacıları gönderecek çalışma ve düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi elzemdir

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) konuşan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 'İki gün önce seçim bölgem Kayseri'de Suriyeli bir şahsın küçük bir çocuğa alçakça tacizde bulunması bugüne kadar yaşanan pek çok olaylardan sonra artık bardağı taşıran son damla olmuş, hemşehrilerimiz de haklı olarak büyük bir tepki göstermiştir. Dün akşam da Kayseri'de eylemler sürmüş, farklı semtlere hatta farklı şehirlere de yayılmıştır. Bu durumun ülkemiz açısından bir beka meselesi olduğunu yıllardır her fırsatta, her mecrada dile getirdik. Olayların bu boyutlara geleceğini defalarca kez anlattık. Bu olaylardan muhalefeti sorumlu tutmak, milletimizin apaçık talebine, hemşehrilerimizin feryadına kulak tıkamaktır. Şehrimizin ve ülkemizin huzurunu bozan sığınmacılara karşı milletimizin sabrı kalmamıştır. Artık Türk milleti için bıçak kemiğe dayanmıştır. Devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için Suriyeliler ve diğer sığınmacıları gönderecek çalışma ve düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi elzemdir' şeklinde konuştu.