İYİ Parti'den Kayseri'deki istifalarla ilgili açıklama!

İYİ Parti'de art arda yaşanan istifalarla ilgili açıklama geldi. Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamada,  'Partimizden ayrılmaya karar veren arkadaşların, partimizin bu çizgisinden ve duruşundan farklı bir yol çizmeye karar vermiş olmaları kendi tercihleridir' ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 'Bir kaç meclis üyesinin partiden ayrılması, bizleri ne duruşumuzdan ne de yolumuzdan çeviremez' denildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İYİ Parti'den Kayseri'deki istifalarla ilgili açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'de son günlerde art arda gelen istifa haberleri ile ilgili açıklama geldi. İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığından yapılan açıklamada,  'Partimizden ayrılmaya karar veren arkadaşların, partimizin bu çizgisinden ve duruşundan farklı bir yol çizmeye karar vermiş olmaları kendi tercihleridir' denildi. 

Dün neyi savunuyorsak bugün de hala aynı istikamette siyaset yapmaya devam ediyoruz

'Bir kaç meclis üyesinin partiden ayrılması, bizleri ne duruşumuzdan ne de yolumuzdan çeviremez' ifadelerinin de kullanıldığı açıklamada, 'Son 1 haftadır İYİ Partiden istifa eden üyelerimiz ve belediye meclis üyeleri nedeniyle çeşitli spekülasyonlar yapılmaktadır. Partimiz kurulduğu ilk andan günümüze kadar kuruluş felsefesinden ve  amaçlarından tek bir adım dahi geri atmamış, dün neyi savunuyorsa bugün de hala aynı istikamette siyaset yapmaya devam etmektedir' sözlerine yer verildi.

İYİ Parti'den Kayseri'deki istifalarla ilgili açıklama!

Partimiz tüm teşkilatımız ile sapasağlam ayaktadır

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı: Kuruluşumuzda  ekonomi, tarım milli güvenlik, dış politika, mülteci sorunu vb.  yüzlerce sorun hakkında   ne söyleyip savunduysak bugün de aynı söylem ve  düşüncede devam etmekteyiz. Kısaca İYİ Parti dün mevcut iktidarın yanlışlarının karşısında nasıl durmuşsa bugün de aynı netlikte ve kararlılıkla iktidarın yanlış politikalarını eleştirmekte, karşısında durmakta ve somut adımlar atarak vatandaşımıza verdiğimiz sözlerin arkasında durmaktadır. Partimizden ayrılmaya  karar veren  arkadaşların, partimizin bu çizgisinden ve duruşundan farklı bir yol çizmeye karar vermiş olmaları kendi tercihleridir. Bir kaç meclis üyesinin partiden ayrılması, bizleri ne duruşumuzdan ne de yolumuzdan çeviremez. Partimiz tüm teşkilatımız ile sapasağlam ayaktadır ve partimize yeni katılıp, meclis üyesi olduktan sonra da ayrılan bu arkadaşların yoklukları, mücadelemiz ve duruşumuzda her hangi bir  eksiklik yaratmaz. Biz İYİ ve Cesurlar olarak yolumuza ilk günkü kararlılığımız ile Genel Başkanımız Sayın Musavat Dervişoğlu'nun önderliğinde, iktidarın yanlışlarının karşısında, vatandaşımızın ise her daim  yanında olmaya devam edeceğiz.

İYİ Parti'den Kayseri'deki istifalarla ilgili açıklama!

İYİ Parti'den kimler istifa etti?

İYİ Parti'de Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın yanı sıra İş adamı Göker Gözütok, bazı parti yöneticileri ve aynı zamanda son olarak da Talas Belediye Meclis üyeleri toplu şekilde partiden istfa etmişlerdi. 

İYİ Parti'den Kayseri'deki istifalarla ilgili açıklama!