İYİ Parti'den aday tanıtım toplantısı!

İYİ Parti Kayseri Milletvekil adayları Ankara'da görücüye çıktı. Parti aday tanıtım toplantısı yaptı. İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti'den Milletvekili adayı olan ve sahaya inen Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş ile sohbet etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Parti'den aday tanıtım toplantısı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti milletvekili Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı yaptı. ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Evet, ne yazık ki bugün AK Parti iktidarın neden olduğu, 20 yıllık yıkımın sonucunda; insanlarımız, artık yaşayamıyor. Kadınlar; gülüşleriyle, mutluluklarıyla, başarılarıyla bu ülkede artık, yaşayamıyor. Gençlerimiz; hayalleriyle, umutlarıyla, gelecek planlarıyla bu ülkede artık, yaşayamıyor. Çocuklarımız; kaliteli bir eğitim hakkıyla, neşeyle, mutlulukla, sadece yaşlarının sorumluluğuyla; Hatta sadece, tok karınlarla bile, bu ülkede artık, yaşayamıyor. Yaş almışlar; emeklerinin karşılığında, hak ettikleri huzurla, torunlarının geleceği için endişelenmeden, bu ülkede artık, yaşayamıyor. Bu beceriksiz iktidar yüzünden; Artık milletimiz sadece; ‘yaşıyor-muş’ gibi, gün geçiriyor” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti'den aday tanıtım toplantısı!
ÖLÇÜYÜ KAÇIRDILAR
“Üstelik AK Parti iktidarının, milletimizi içine düşürdüğü bu acı tablo maalesef ki sadece ‘yaşıyor-muş’ gibi, gün geçirmekle de sınırlı değil. Mesela büyük bir afetin, asrın felaketine dönüşmesini izlediler. Adıyaman’da, Hatay’da, Kahramanmaraş’ta, Adana’da, Diyarbakır’da, Gaziantep’te, Osmaniye’de Şanlıurfa’da, Kilis’te, Malatya’da, İnsanlarımızı, yaşatamadılar. Mesela Recep Bey çıktı; ‘Kader planı’ dedi, ‘Ölüm bu işin fıtratında var’ dedi. Hatta daha dün, Hatay’da, daha da ileri gittiler. ‘Bu depremde rahmet var’ diyecek kadar, ölçüyü kaçırdılar. Sonuç ne oldu? Ne sellerde, ne depremlerde, ne maden facialarında İnsanlarımızı, yaşatamadılar” diye konuştu.
İYİ Parti'den aday tanıtım toplantısı!ATAŞ, TÜRKEŞ'İN KIZI AYYÜCE TÜRKEŞ İLE SOHBET ETTİ
Aday tanıtım toplantısıyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ise "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener liderliğinde 2023 Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda Adana milletvekili adayı, Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in kıymetli kızı Ayyüce Türkeş ile bir araya geldik. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda, yar ve yardımcımız olsun" paylaşımı yaptı. 
İYİ Parti'den aday tanıtım toplantısı!