İYİ Parti'de yerel seçim hazırlığı

İYİ Parti'de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde...

İYİ Parti'de yerel seçim hazırlığı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlere yönelik çalışmalar sürerken, Ankara’da dikkat çeken bir görüşmenin ardından İl Başkanlığı’nda da bir toplantı gerçekleşti.  Önceki gün Kayseri kamuoyunda Belediye başkan adayı olarak konuşulan isimlerden Kazım Yücel, Sedat Kılınç ve Yurdaer Şahin Ankara'da  İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile görüşmüştü. 

İYİ Parti'de yerel seçim hazırlığı

Bu görüşmenin hemen ardından İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın da katıldığı il başkanlığındaki toplantı dikkat çekti. İl Başkanı Tansu Şener’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya İYİ parti ilçe başkanları katılırken, Milletvekili Ataş, toplantıyı sosyal medya hesabından “İl Başkanımız Sn. Tansu Şener başkanlığında ilçe başkanlarımızla toplantı yaparak, ülke gündemi ve yaklaşan yerel seçimler üzerine istişarelerde bulunduk. Hayırlara vesile olsun.” ifadeleriyle paylaştı. 

İYİ Parti'de yerel seçim hazırlığı