İYİ Parti'de ilçe başkanı ve yönetimi istifa etti!

İYİ Parti'de istifalar devam ediyor. Bu kez Pınarbaşı İlçe Başkanı Mustafa Ekinci ve ilçe teşkilatı partiden istifa etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

İYİ Parti'de ilçe başkanı ve yönetimi istifa etti!

Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın İYİ Parti'den ayrılmasıyla başlayan istifa dalgası devam ediyor. Bu kez istifa haberi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinden geldi. İYİ Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Mustafa Ekinci ve ilçe teşkilatı istifa etti.

İstifa haberini sosyal medya hesabından veren İYİ Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Mustafa Ekinci şu açıklamada bulundu; "İyi Parti Pınarbaşı İlçe Teşkilatı olarak bugün itibarıyla istifa ediyoruz. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimizle ayrı ayrı teşekkür ederim. İYİ Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Mustafa Ekinci"

İYİ Parti'de ilçe başkanı ve yönetimi istifa etti!

Kayseri'de kimler istifa etmişti?

Geçtiğimiz hafta Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın İYİ Parti’den istifası sonrasında Develi Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Mustafa Ağca, eşi ve beraberindeki 7 kişi, İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nazlı Özsoy Şahin ve Sarız İlçe Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Şimşek istifa etmişti.