İyi Parti'de dikkat çeken toplantı!

Kayseri İYİ Parti İl Başkanlığı, İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Sedat Kılınç ve Genel İdare Kurulu Üyesi Kazım Yücel'in katılımıyla bir tanışma toplantısı düzenledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İyi Parti'de dikkat çeken toplantı!

Kayseri'de son günlerde istifalarla gündeme gelen İyi Parti'de dikkat çeken bir toplantı yapıldı. Kayseri İYİ Parti İl Başkanlığı, parti üyeleri arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya, İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Sedat Kılınç, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kazım Yücel ve İyi Partili üyeler katıldı.

İyi Parti'de dikkat çeken toplantı!

Toplantıda, ülke gündemine dair gelişmeler ele alındı ve katılımcılar arasında değerli istişarelerde bulunuldu. İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Sedat Kılınç, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Kayseri İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen tanışma toplantısına katılarak, dava arkadaşlarımızla ülke gündemi ile ilgili çok değerli istişarelerde bulunduk. Genel Başkanımız Sn. Müsavat Dervişoğlu önderliğinde, ülkemizin ve milletimizin tüm sorunlarını çözüm önerileri ile birlikte güçlü bir sesle gündeme getirmeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı.

İyi Parti'de dikkat çeken toplantı!