İYİ Parti'de bir istifa daha! O iş adamı da istifa etti

İYİ Parti'de istifalar sürüyor. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partiden Talas Belediye Başkan adayı olan ve dikkat çeken oranda oy da alan iş adamı Göker Gözütok, partiden istifa ettiğini duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İYİ Parti'de bir istifa daha! O iş adamı da istifa etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti'de istifalar sürüyor. Bu kez de iş adamı Göker Gözütok, istifa ettiğini açıkladı. Göztük, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde partiden Talas Belediye Başkan adayı olmuş ve dikkat çeken oranda oy almıştı. Yüzde 33,50 ile Talas'ta yeniden Başkan seçilen Mustafa Yalçın'ın ardından yüzde 25,42 oy alan Gözütok, yaptığı eleştiriler ve sert açıklamalarla da zaman zaman hafızalara kazınmıştı.

İYİ Parti'de bir istifa daha! O iş adamı da istifa etti

Göker Gözütok'un, istifanın ardından siyasette yoluna nasıl devam edeceği de merak konusu oldu. 

İnanmadığım yolda yürümem

Gözütok, bugün parti üyeliğinden istifa etti ve dikkat çeken ifadeler kullandı. 'Muhalefeti yapıyormuş gibi yapmam' diyen Gözütok, 'İYİ Parti üyeliğinden istifa ediyorum. Kendi nefsimi milletin çıkarlarının önüne koymam. İnanmadığım yolda yürümem. Muhalefeti yapıyormuş gibi yapmam' dedi. İYİ Parti'de bir istifa daha! O iş adamı da istifa etti

Göker Gözütok kimdir?

1980 yılında Kayseri'nin Sarız ilçesinde dünyaya gelen Göker Gözütok, ilk ve orta öğrenimini Kayseri'de tamamladı. Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2005 yılında mezun olan Gözütok, askerliğini yedek subay olarak yaptı.Gözütok, 2008 yılında kendi inşaat firmasını kurup, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektöre inşaat, proje ve taahhüt alanlarında hizmet verdi.2022-2024 yılları arasında Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneğinin (KAYMÜDER) kurucu başkanlığı görevini üstlenen Gözütok, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yere seçimlerde İYİ Parti'den Talas Belediye Başkan adayı olmak için KAYMÜDER Başkanlığı görevinden ayrıldı. İleri derecede İngilizce bilen Gözütok, evli ve 2 çocuk babasıdır.