İYİ Parti'de Ataş'ın istifasının ardından dikkat çeken açıklama!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinden istifa ettiğini açıklaması sonrasında İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde....

İYİ Parti'de Ataş'ın istifasının ardından dikkat çeken açıklama!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ile ilgili bugün dikkat çeken bir gelişme yaşanmış ve Milletvekili Ataş, İYİ Parti’den istifa etmişti. Milletvekili Ataş'ın istifası sonrasında İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kazım Yücel'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Yücel, sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile birlikte olduğu bir fotoğrafı paylaşarak, Dervişoğlu'nun güçlü liderliğine olan inancını dile getirdi. Yücel açıklamasında, "Milletimize hizmet yolunda, güçlü ve cesur bir lider olarak önümüzde yürüyen Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun partimize kattığı vizyonla hepimizin ilham kaynağıdır.  Onun mücadeleci ruhu ve kararlı duruşu, bizleri her adımda daha güçlü kılmaktadır. Genel Başkanımızın liderliğinde verdiğimiz mücadelenin daha da büyüyerek devam edeceğine inancım tamdır.  Adalet, özgürlük ve milletimizin refahı için yılmadan çalışacağız." ifadelerini kullandı.