AK Partili Metiner: İtirafta bulunacağım! O isim Elitaş!

AK Partili Metiner: İtirafta bulunacağım! O isim Elitaş!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

FETÖ’nün siyasi ayağına yönelik tartışmaların alevlendiği şu günlerde AK Partili Mehmet Metiner, dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Metiner, Darbe Komisyonu raporunun yayınlanmasını o dönem partisinin Grup Başkanvekili olan Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’ın engellediğini öne sürdü.

CNN Türk’te Tarafsız Bölge programsında konuşan AK Parti eski Milletvekili Metiner, Elitaş’la birlikte CHP’li Engin Altay’la ilgili şok bir iddiayı gündeme taşıdı. AK Parti Grup Başkanvekili iken Kayseri Adliyesi’ne görülecek bazı FETÖ davaları öncesi kırmızı plakalı aracı ile giden ve tartışmaları beraberinde getiren Elitaş’ın o ziyaretini de yeniden gündeme getiren Metiner, “Bizim içimiz de yanıyor” dedi.

“BİR İTİRAFTA BULUNACAĞIM…”

Metiner, şu ifadeleri kullandı:İçimizden birileri kırmızı plakalarıyla Kayseri’de Cumhuriyet Başsavcılığına gitti, acaba hangi FETÖ’cüleri..Şimdi bizim içimiz de yanıyor. İsim de verebilirim. İlk defa bir şey söyleyeceğim, bir itirafta bulunacağım. Bence araştırsınlar. Darbe Komisyonu raporunun yayınlanmasını kim engelledi? İki kişi. İktidar partimizin Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP’nin Grup Başkanvekili Engin Altay. Bunları araştırın. Niye, ikisi bir araya gelip, ne anlaştılar. Çünkü o rapor yayınlansaydı…”