İSTİFA HABERLERİYLE İLGİLİ KONUŞAN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: BİLGİM YOK!

İSTİFA HABERLERİYLE İLGİLİ KONUŞAN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI: BİLGİM YOK!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan, partilerinden yaklaşık 70 kişinin ayrılarak, Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) katıldığı yönündeki açıklamalara, “Bizim bu konuda bilgimiz yok, ama memur olup, partiden ayrılanlar var” diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Develi İlçe Başkanı Refik Şahin,  çoğunluğu AK Parti’den olmak üzere toplamda 120 kişinin partilerinden istifa ederek, Büyük Birlik Partisi’ne katıldığını duyurdu.  Şahin, AK Parti Develi ilçe teşkilatından da dahil olmak üzere, diğer bazı teşkilatlardan da ayrılıp partilerine katılan kişi sayısını ise yaklaşık 70 kişi olarak belirtti.

“MEMURİYETLERİNDEN DOLAYI İSTİFA EDENLER VAR AMA…”

BBP cephesinden yapılan bu açıklamaların ardından Kayseri Olay haber merkezine konuşan AK Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan, istifalarla ilgili, “Bizim bilgimiz yok” değerlendirmesi yaptı. Asker, polis, öğretmen olan bazı vatandaşların memuriyetlerinden dolayı partiden istifa ettiklerini belirten Turan, “Bunun dışında bahsedilen istifalarla ilgili bizim haberimiz yok. Zaman zaman bu tür iddialar gündeme geliyor. Biz çamur at, izi kaldın siyaseti yapmıyoruz. Ayrılanlar bazı nedenlerden dolayı oluyor, ama şu an için böyle bir istifa rakamı bize yansımadı” diye konuştu.

“ADAYLIK KONUSUNDA BİZ DE GÖREV VERİLİRSE GEREKEN YAPILIR”

Diğer yandan AK Parti Develi İlçe Kongresi 26 Ağustos’ta yapılacak. Kongre süreci ile ilgili de bilgi veren Turan, “Görev verilirse, biz yine elimizden gelen mücadeleyi gösteririz. Şu an adaylığım konusunda açıklama yapmak istemiyorum. Bazı arkadaşlarımızın da adaylık konusunda çalışma yaptıkları kulağımıza geliyor. Bu teveccüh meselesi. Bizde görev verilirse gereken yapılır. Bakacağız ve göreceğiz” dedi.

KILIÇ İSMİ DE BAZI ÇEVRELERCE KONUŞULUYOR

Diğer yandan Develi’de ilçe kongresi merakla beklenirken, İhlas Haber Ajansı (İHA) Develi İlçe Temsilcisi Mahmut Kılıç ismi de ilçe başkanlığı için bazı çevrelerce konuşuluyor.

AK PARTİ DEVELİ’DE YAKLAŞIK 70 KİŞİ İSTİFA MI ETTİ! 

Haberin detayları için TIKLAYIN