İstifa etti!

İYİ Parti'den 31 Mart seçimlerinde Akkışla Belediye Başkan adayı olan ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Meclisi eski Üyesi Osman Türk, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İstifa etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti’de hafta sonu yapılan kurultayda Genel Başkanın belli olmasının ardından dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.  İYİ Parti'de Meral Akşener'in ardından ikinci genel başkan Müsavat Dervişoğlu oldu. Dervişoğlu 611 oyla Koray Aydın'ı geride bırakarak İYİ Parti'nin yeni lideri oldu. Dervişoğlu, MHP'de de önemli görevlerde bulunmuştu. MHP'nin 2017'de AK Parti'ye destek vermesi nedeniyle partiden ayrılan Dervişoğlu, İYİ Parti'nin kuruluşunda da görev aldı.  Kurultayın sona ermesinin ardından partinin Kayseri cephesinde de istifalar devam ediyor. Bu kez de 31 Mart seçimlerinde Akkışla Belediye Başkan adayı olan ve aynı zamanda Kocasinan Belediye Meclisi eski Üyesi Osman Türk, partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

İstifa etti!

Meral Akşener’in izlediği politika ve kötü yönetim ile partimiz dibe vurmuştur

Türk, istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 2017 yılında zorluklarla mücadele ederek kurduğumuz, Sayın Koray Aydın beyin teşkilat başkanlığında 81 ilimizde, ilçelerimiz ve beldelerimizde teşkilatlanarak Partimizi vatandaşlarımızın teveccühü ve güveni ile yüzde 20 bandına çıkartarak  Milletimizin umudu haline getirdik. En son Genel ve yerel Seçimlerde Sayın Meral Akşener’in izlediği politika ve kötü Yönetim ile Partimiz dibe vurmuştur. Olağanüstü kurultayımızda ortaya çıkan tablo da ise İYİ Parti de siyaset yapma alanımızın tıkandığını milletimizin tekrar umudu olamayacağını ve gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım. Ülkeme ve hemşerilerime hizmet etmeye devam edeceğim saygılarımla kamuoyunun bilgisine.

İstifa etti!