İşte saldırıya uğraya CHP'li ismin son durumu!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan ve uzun süre yopun bakımda kalan Şerafettin Bahadır'ın sağlık durumu hakkında CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'ten açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte saldırıya uğraya CHP'li ismin son durumu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 21 Haziran akşamı eşi ve kızının önünde önce darp edilen ardından silahla vurulan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pınarbaşı Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır’ın tedavisi Kayseri Şehir Hastanesinde devam ediyor.

İşte saldırıya uğraya CHP'li ismin son durumu!

Bir süre yoğun bakımda kalan Bahadır’dan üç gün önce gözlerini açtı. Normal odaya alınan Bahadır’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, hastaneyi ziyaret etti. Desteklerinin her zaman onunla olduğunu söyleyen Milletvekili Genç, “Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden Şerafettin Bahadır kardeşimizi ziyaret ettim. Onun azmini ve güçlü duruşunu görmek bizleri umutlandırdı. Sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. İnşallah çok yakında tamamen iyileşerek aramıza dönecek. Dualarımız ve desteğimiz onunla.” dedi.