İşte 'sağlıklı' okul

Kayseri'de 'Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi' programı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

İşte 'sağlıklı' okul
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlık Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde yürütülen ‘Okul Sağlığının Korunması ve Geliştirilmesi’ programı kapsamında tertip edilen bilgilendirme toplantısı 4 Ekim’de gerçekleştirildi.İşte 'sağlıklı' okulKayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi Konferans Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Burhan Akın, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Albostan, ilgili birim sorumluları ve öğretmenler katılım sağladı.  İşte 'sağlıklı' okulProjenin amacı
Proje kapsamında öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi amaçlanıyor. Konuyla alakalı, okul sağlığı alanında, farklı kurum ve kuruluşlar tarafından çeşitli konularda aktif olarak yürütülen pek çok program ve proje bulunuyor. Bu çalışmayla, ülke şartlarına uygun, bütüncül yaklaşımın benimsendiği bir okul sağlığı modelinin oluşturulması hedefleniyor. 
İşte 'sağlıklı' okul