İşte Saadet'in Sarıoğlan adayı...

Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Ali Osman Yıldız oldu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

İşte Saadet'in Sarıoğlan adayı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Ali Osman Yıldız oldu. Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte siyasi partilerde de seçim hazırlıklıkları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayını açıkladı. Saadet Partisi'nin Sarıoğlan adayı Ali Osman Yıldız oldu.

Sarıoğlan'ın yakından tanıdığı Yıldız 2014 senesinde MHP Sarıoğlan Belediye Başkanı olarak seçilmiş 2015 senesinde AK Parti'ye geçmiş ve 2016 senesinde ise AK Parti İl Başkanlığı tarafından disipline sevk edilmesi üzerine istifasını açıklamıştı. Ali Osman Yıldız'ın ismi geçtiğimiz sene Ekim ayında göğsüne ateş ettiği haberleri ile gündeme gelmişti. Kayseri Şehir Hastanesi yakınlarında göğsüne ateş eden sonrasında ise Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan Yıldız tedavisi tamamlandıktan sonra gözlerini açmıştı. Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu bir yakını tarafından 18 Ekim 2023 tarihinde sosyal medya üzerinden açıklanmıştı.

Ali Osman Yıldız'ın adaylığını Saadet Partisi Kayseri resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu. Parti yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Haydi Bismillah! Ali Osman Yıldız, Sarıoğlan'ımıza hayırlı olsun! Daha iyi bir yaşam Senin Hakkın"

İşte Saadet'in Sarıoğlan adayı...

Ali Osman Yıldız kimdir?

1972 senesinde Sarıoğlan İlçesine bağlı Palas kasabasında dünyaya gelen Yıldız ilk öğrenimi doğduğu kasabada tamamladıktan sonra 1984-1987 yılları arasında Taşçıoğlu Kuran Kursunda hafızlık eğitimi almıştır. 1994 senesinde Kayseri İmam Hatip Lisesini sonrasında İlahiyat Yüksekokulunu tamamlayan Yıldız sırasıyla; 1995'de Baldöktü Cami'de, daha sonra Karpınar, Kızılpınar, Palas, Çiftlik ve Karaözü köylerinde imamlık yapmıştır. Yıldız geçmişte çeşitli STK'larda da aktif görevlerde bulunmuştur.