İşte Pedro Henrique'nin yeni takımı!

Kayserispor'da dolu dolu 2 sezon geçiren ve büyük başarılara imza atan Pedro Henrique'nin yeni takımı belli oldu. Devre arasında adı Kayserispor ile anılan Brezilyalı, Internacional'dan ayrıldı ve aynı gün SC Corinthians Paulista takımına imza attı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

İşte Pedro Henrique'nin yeni takımı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da unutulmayan futbolcular arasında yer alan Pedro Henrique’nin yeni takımı belli oldu.

Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılırken 1 Milyon Euro para kazandıran ve Sivasspor’a imza atan Brezilyalı futbolcu, dün International takımından ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Perdo, aynı gün yeni takımını açıkladı. Eski takımı International için, ‘Bana hayatımın en güzel anlarını yaşattığın için teşekkür ederim Sport Club Internacional International’ diyen Brezilyalı, SC Corinthians Paulista takımına imza attı.

İşte Pedro Henrique'nin yeni takımı!

Kayserispor'da kariyerinin en parlak dönemini yaşamıştı

Kayserispor formasıyla 2 sezonda 59 maçta 18 gol attı. Futbolun dışında sosyel sorumluluk projelerine de imza atan Pedro, ihtiyaç sahiplerine de yardım ederek, sporseverlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Birbirinden başarılı iki sezon geçiren Pedro Henrique, devre arasında Kayserispor ile adı anılmıştı. Pedro Henrique, SC Corinthians Paulista’ya 1 Milyon 10 Bin Dolar’a imza attı. Brezilyalı, ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıktı.