İşte muhtemel 11'ler

Kayserispor, Konya deplasmanında sezonun ilk puanlarını almak istiyor. Takımların muhtemel 11'leri Kayseri Olay haber bülteninde…

İşte muhtemel 11'ler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, bugün deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya geliyor.  Burak Yılmaz’ın öğrencileri bu önemli karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak 2024-25 sezonunun ilk puanlarını almak istiyor. İlk haftayı bay geçen, geçen hafta Trabzonspor’un Avrupa maçı nedeniyle karşılaşması ertelenen Kayserispor, bugün saat 19.15’te ikinci karşılaşmasına çıkacak.

Konya maçında kırmızı kart görmüştü yine Konya maçı ile dönüyor

Geçtiğimiz yıl Kayseri’de oynanan ve 2-2’lik skorla biten Konyaspor karşılaşmasının 17.dakikasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Nazon, yine bir Konyaspor karşılaşması ile kadroya girerken Burak Yılmaz’ın Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki karşılaymaya; Bilal, Gökhan, Attamah, Arif, Carole, Kartal, Ramazan, Eray Özbek, Bourabia, Mane, Cardoso 11’i ile başlaması bekleniyor. 
Eski Kayserisporlu Ali Çamdalı’nın ise bu karşılaşmada Slowik, Nikola, Adil, Damjanovic, Guilherme, Ufuk, Jevtovic, Ndao, Pedrinho, Aleksic, Umut Nayir 11’ini tercih etmesi bekleniyor.