İşte Mame Thiam'ın yeni takımı!

Geçen sezon devre arasında Kaysersipor'dan Pendikspor'a transfer olan Mame Thiam'ın merakla beklenen yeni takımı belli oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Mame Thiam'ın yeni takımı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’in en gözde oyuncularından birisi olan MAme Thiam geçtiğimiz sezon devre arasında Kayserispor’dan Pendikspor’a transfer olmuştu. Senegalli Futbolcunun İstanbul temsilcisinin küme düşmesiyle birlikte takımdan ayrılmak istediği öğrenilmişti. Thiam’ın bu kararının arından birçok Anadolu kulübü golcü isme radarına aldı. 

Konyaspor, Sivasspor, Göztepe, Eyüpspor gibi takımların dikkatini çeken Thiam’ın yeni takımı belli oldu. Thiam yeni sezonda Süper Lig’in yeni ekibi Eyüpspor’da forma giyecek. Forvette oynayacak Senegalli ismin Salı günü Eyüpspor’un kampına katılması bekleniyor. 

Diğer yandan Süper Lig’in yeni sezon ilk maçları 9 Ağustosta oynanacak maçlarla başlayacak. Lig, herhangi bir aksilik olmaması durumunda 1 Haziran 2025 tarihinde son bulacak. 
 

İşte Mame Thiam'ın yeni takımı!

Senegalli Kayserispor tarihine geçmişti

Fenerbahçe'den Kayserispor'a transfer olan ve oynadığı süre zarfından attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Mame Thiam, Sarı-Kırmızılı takımın en çok gol atan yabancı oyuncusu olarak tarihe geçti. Kayserispor macerasının ardından Pendikspor'agiden Thiam, orada da gollerine devam etti. Senegalli, bu sezon Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor formasıyla ter dökecek.