İşte Kayserispor'un teknik direktör adayları: Uçar mı, Üzülmez mi yoksa Korkmaz mı?

Teknik Direktör Burak Yılmaz'ın istifasının ardından Kayserispor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu oldu. Kulislerde Recep Uçar, İbrahim Üzülmez, Bülent Korkmaz gibi pek çok isim geçiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

İşte Kayserispor'un teknik direktör adayları: Uçar mı, Üzülmez mi yoksa Korkmaz mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Beşiktaş’a 3-0’lık skorla yenilen Kayserispor’da teknik direktör Burak Yılmaz istifa etti. İstifa haberlerinin ardından kulislerde Kayserispor’un yeni teknik direktörünün kim olacağı konusunda birçok isim zikredilmeye başladı. 

İlk gündeme gelen isimlerden biri Kayserispor’da daha önce çeşitli dönemlerde görev yapan Hikmet Karaman oldu. 64 yaşındaki deneyimli teknik adam Adana Demirspor’daki görevini bıraktıktan sonra henüz bir takımla anlaşmadı. 


Kayserispor’dan sonra takım çalıştırmadı

İsmi geçen bir diğer isim teknik adam ise  27 Ocak’ta Kayserispor’dan istifa ettikten sonra hiçbir takımla anlaşmayan Recep Uçar…  Uçar, Kayserispor'un başında 3'ü Türkiye Kupası'nda olmak üzere 21 maça çıktı. Sarı kırmızılılar bu maçlarda 9 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Pendikspor’daki görevini Haziran ayında bırakan ve şuan boşta olan İbrahim Üzülmez’in ismi de Kayserispor teknik direktör adayları arasında geçiyor. 
Bülent Korkmaz… Kayseri’yi yakından bilen ve son olarak Çaykur Rizespor’da görev alan ve Mayıs 2023 tarihinden itibaren boşta olan Bülent Korkmaz ismi de teknik direktör adayları arasında yer alıyor.