İşte Kayserispor forması kazanan talihliler!

Kayseri Anadolu Haber'in başlattığı Kayserispor forma kampanyası, şehirdeki Kayserispor tutkusunu daha geniş kitlelere yayıyor. Kayseri'de son oynanan Kayserispor - Alanyaspor maçında skoru tahmin eden taraftarlar formalarını kazandı. Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde…

İşte Kayserispor forması kazanan talihliler!

Kayseri'de futbol sevgisi her geçen gün çığ gibi büyüyor. Kayseri Anadolu Haber, şehrin en büyük marka değeri olan Kayserispor'un popülerliğini artırmak adına heyecan verici bir forma kampanyası başlattı. Bu, tüm şehrin gözünü futbola dönüştürdü.
Son olarak, Kayseri'de yaşanan heyecan dolu Kayserispor – Alanyaspor maçında doğru skoru tahmin eden beş taraftar, bu tutkularının ödülü olarak resmi olarak Kayserispor formalarını kazandı. Kazanan talihliler arasında Spor Adamı (Twitter), Mehmet_bhc (Instagram), Görkem_Mehmet_Erva (Instagram), Efe.Karakaya38 (Instagram) Ömer Toy (Facebook).
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, Kayserispor sevgisini 7'den 70'e yaymak amacıyla mahallede top oynayan çocuklara Kayserispor forması hediye etmişti. Çolakbayrakdar'ın bu anlamlı hareketi, şehrin futbol tutkusunu daha da pekiştirdi.
Kayserispor sevgisini daha geniş kitlelere yaymak için başlatılan bu kampanya için Kayseri Anadolu Habere teşekkür ediyoruz.

Kayserispor forma kampanyası devam ediyor. Daha geniş bilgi için TIKLAYIN