İşte Kayserililerin yeni serinleme alanı

Kayseri'de ağustos ayında artan sıcaklıklardan kaçıp serinlemek isteyenleri Başkan o adrese davet etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayserililerin yeni serinleme alanı

Yaz mevsiminin son ayı olan ağustosta sıcaklıklar artış gösterdi. Vatandaşlar ise şehrin sıcağından ve gürültünden kaçmak için yeni adresler ararken Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’den dikkat çeken bir çağrı geldi. 

Başkan Selahattin Metin, vatandaşları Pınarbaşı Mesire alanı aşağısına yapılan ve vatandaşlardan tam nıt olan Pınarbaşı Serinleme Alanı’na davet etti. 

İşte Kayserililerin yeni serinleme alanı

Hafta sonu da bölgeye giden Başkan Metin, incelemeler yapmış ve özellikle çocuk ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade etmiş. Bölgedeki çalışmaların tamamlandığına dair belediyeden bir açıklama yapılarak, “Pınarbaşı Mesire alanının aşağısına vatandaşların yoğun talebi ve Başkanımız Selahattin Metin'in talimatı ile yapılan ‘Pınarbaşı Serinleme Alanı’ yapımı tamamlandı.” denildi. 

İşte Kayserililerin yeni serinleme alanı

Bir kez daha bölgeye giderek incelemelerde bulunan Metin, “Hemşehrilerimizin talep ve isteklerini önemsiyor, Bünyan'ımızın değer ve kültürlerine sahip çıkıyoruz. Bu alanda hemşehrilerimizden gelen yoğun talep üzerine mesire alanımıza eski geleneğini yeniden kazandırdık. Pınarbaşı Serinleme Alanımız değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.