İşte Kayseri'ye karın yağacağı tarih! Meteoroloji açıkladı...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserili vatandaşları uyardı. Müdürlük Kayseri için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Bölge müdürlüğü kar yağışı için de Pazar gününü işaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

İşte Kayseri'ye karın yağacağı tarih! Meteoroloji açıkladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserili vatandaşları uyardı. Müdürlük Kayseri için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Bölge müdürlüğü kar yağışı için de Pazar gününü işaret etti. Meteoroloji tarafından yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporunda bir de meteorolojik uyarı yer aldı.

Yayımlanan uyarıda yer alan ifadeler ise şu şekilde: "Rüzgarın, bugün (Salı) güneyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (Çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, yüksek kesimlerde tipi vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de akşam ve gece saatlerinde yüksek kesimlerde aralıklı karla karışık yağmur, yer yer sis ve pus görülebilecek. Kayseri'de yarın itibari ile 21 Ocak Pazar gününe kadar aralıklı yağmur, Pazar günü ise akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Önümüzdeki beş gün boyunca Kayseri'de beklenen en düşük sıcaklık -1 en yüksek sıcaklık 14 derece.

İşte Kayseri ilinin beş günlük hava tahmin raporu

İşte Kayseri'ye karın yağacağı tarih! Meteoroloji açıkladı...