İşte Kayseri'nin yeni profesörü!

Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Afsin Alper Cerit profesör oldu. Mutluluğunu paylaşan Cerit, 'Ülkeme , Üniversiteme ve  Öğrencilerime hizmet etmeye devam edeceğim' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin yeni profesörü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin yeni profesörü mutluluğunu paylaştı. Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümünde görev yapan ve aynı zamanda Rektörlük'te Genel Sekreter Yardımcısı olarak da görev alan  Afsin Alper Cerit profesör unvanı aldı. 

İşte Kayseri'nin yeni profesörü!

Profesör Cerit duygularını paylaştı, emeği olanlara teşekkür etti

Prof Dr Afsin Alper Cerit, duygularını paylaştı ve hizmet etmeye devam edececeğini belirtti. Prof Dr Cerit, '2004 yılında Asistan olarak başladığım akademik hayatta 2024 yılında Profesör olarak, Ülkeme, üniversiteme ve öğrencilerime hizmet etmeye devam edeceğim. Allah utandırmasın. Emeği olan herkese minnet ve şükranlarımı sunarım' ifadelerini kullandı.

İşte Kayseri'nin yeni profesörü!

Araştırma alanları neler?

ERÜ Mühendislik Fakültesi, Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümünde görev yapan Cerit'in Araştırma Alanları şu şekilde: Teknik Bilimler, Makina Mühendisliği, Konstrüksiyon ve İmalat, Triboloji, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Mekanik Özellikler, Kompozitler, Üretim Metalurjisi veToz Metalurjisi.