İşte Kayseri'nin yeni Başkanı!

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubesinin 49. Dönem genel kurulu yapıldı. Genel kurul sonrası yeni yönetim belli oldu. Başkandan mesaj var. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin yeni Başkanı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi’nin 49’uncu  dönem olağan genel kurulu yapıldı. Seçimde Mehmet Kalem, Mustafa Gökhan Gürek ve Davut Demirkıran'ın listeleri yarıştı.

Seçimi 100. Yıl Mühendisler Grubu kazandı

Odanın yeni Başkanı aynı zamanda Kayseri Şeker Pan. Pazarlama A.Ş. Şirket Müdürü de olan Mustafa Gökhan Gürek oldu. Gürek, seçim sonrası destek verenlere teşekkür etti. Yeni Başkan Mustafa Gökhan Gürek,  “Oy veren, vermeyen her meslektaşımıza kapımız da, gönlümüz de sonuna kadar açık” dedi.

İşte Kayseri'nin yeni Başkanı!

Artık seçim geride kaldı

Gürek, şu ifadeleri kullandı: Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubemizin 49. Dönem Genel Kurulunu Şubemize yakışır bir coşku ile geride bıraktık. Genel Kurulumuzda meslektaşlarımız bizlere Kayseri tarımına ve meslektaşlarımıza hizmet etme görevini tevdi etti. Bizler için büyük bir onur olan bu görevi layık-ı vechiyle yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu vesileyle destek veren, teveccüh gösteren tüm herkese ve meslektaşlarımıza kalbi şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Artık seçim geride kaldı. Oy veren, vermeyen her meslektaşımıza kapımız da, gönlümüz de sonuna kadar açık. Ortak paydamız meslektaşlarımızın mesleki beklentilerine ve Kayseri tarımına karşılık vermek, katkı sağlamaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Şube seçimimizin camiamıza ve Kayserimize hayırlara vesile olmasını Cenab- ı Allah'tan temenni ediyorum. El ele, gönül gönüle yönetim anlayışımızın Şubemizi çok daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyor Saygılarımızı sunuyorum.

İşte Kayseri'nin yeni Başkanı!

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi’nin 49’uncu dönem olağan genel kurulunda Mehmet Kalem, Mustafa Gökhan Gürek ve Davut Demirkıran'ın listeleri yarıştı. Seçimde alınan oy oranları şu şekilde:

İşte Kayseri'nin yeni Başkanı!