İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmini

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Peki Kayseri'de bu hafta havalar nasıl olacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmini
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz mevsiminin son ayı olan ağustosun bitimine sayılı günler kaldı. Kayseri’de özellikle ağustos ayında sıcaklıklar en yüksek dereceleri gösterdi. Meteoroloji tarafından sürekli uyarılar yapılarak vatandaşların dikkatli olunması istendi. Kayseri’de sıcaklıklar her geçen gün etkisini arttırarak devam ettirdi. Sıcaklıkların kendini iyice hissettirdiği şu sıralarda ise bugün için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından dün akşam saatlerinde bir paylaşım yapılarak vatandaşların önlemlerini almasını Kayseri’de gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği açıklandı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü saat 18.00’a kadar yağışın etkili olacağını ifade etti. Yapılan açıklamada, “Bugün Kayseri genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından bir paylaşım daha yapılarak 5 günlük tahmin raporu açıklandı. Vatandaşların biraz serinlemek istediği şu günlerde Kayseri’de hava nasıl olacak? İşte detaylar…

Kayseri’de bu hafta en yüksek sıcaklık 32 derece, en düşük sıcaklığında 15 derece olacağı tahmin ediliyor. 

İşte Kayseri’nin 5 günlük hava tahmini:İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmini