İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak bir haftayı geride bırakan Kayseri için haftalık hava tahmin raporu yayımlandı. Pazartesi günü itibariyle kentte yaşayan vatandaşları sıcak havalar bekliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu...

Kayseri’de yaz mevsiminin yavaş yavaş sonuna geliniyor. Yaz mevsiminin son ayı olan ağustosun vatandaşlar doyasıya keyfini çıkarmak istiyor. Temmuz ayında yağışlı ve kapalı havaları geride bırakan kentte ağustos ayı ile birlikte sıcaklıklar artış göstermişti. Son 10 gündür hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken, meteorolojiden yüksek sıcaklıklara karşı uyarılar gelmişti. Peki bu hafta içerisinde de kentte yüksek sıcaklıklar etkisini göstermeye devam edecek mi? 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri’nin 5 günlük hava tahmin raporu yayımlandı. Rapora göre; kentte hafta içerisinde az bulutlu e açık bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrederken en yüksek sıcaklık 34 derece, en düşük sıcaklık ise 12 dereceyi gösterecek. 
 

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporu...