İşte Kayseri'nin 5 günlük hava durumu

Temmuz ayının gelmesi ile birlikte Kayseri'de sıcaklıklar iyice kendini hissettirmeye başlamıştı. Vatandaş tam sıcak havalara alıştı derken sağanak Kayseri'de yeniden etkisini göstermeye başladı. Peki Kayseri'de hafta içi hava nasıl olacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

İşte Kayseri'nin 5 günlük hava durumu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin merkez ve ilçelerinde özellikle mayıs ayının sonu ve haziran ayı süresince gök gürültülü sağanak yağışlara teslim olmuş vatandaşlar zor anlar yaşamıştı. Yağış ile tarlalardaki ürünler zarar görürken, kimi ev ve iş yerlerini de su basmıştı. Bu görüntüler temmuz ayının gelmesi ile birlikte etkisini yitirmiş yağış yerini güneşli günlere bırakmıştı. Fakat Kayseri’de yağış hiç kendini özletmeden yeniden etkisini göstermeye başladı. Yağış merkezde çok etkili olmazken özellikle ilçelerde yine hayatı felç etti. Özellikle Pınarbaşı ve Develi ilçelerini son birkaç günde sel götürdü. Yağışların ardından bu hafta havanın nasıl olacağı merak edilirken yanıt Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğünden geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Açıklanan raporda vatandaşlara uyarılarda da bulunuldu. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde beklenen rüzgârın yer yer kuvvetli eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Yine İlimiz genelinde beklenen yağışların zaman zaman kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” denildi. 

İŞTE KAYSERİ’NİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ:
İşte Kayseri'nin 5 günlük hava durumu