İşte FETÖ'cü müdürün yakalandığı gizli geçit

8 yıldır aranan firari eski emniyet müdürü bakın nasıl yakalandı? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İşte FETÖ'cü müdürün yakalandığı gizli geçit
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü kentte sulh ve güvenliği sağlamak amacıyla gece gündüz çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan birçok önemli operasyonla FETÖ, organize suçlar ve uyuşturucu ticareti gibi alanlarda büyük başarılara imza atan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından dikkat çeken bir operasyon daha gerçekleştirildi.

İşte FETÖ'cü müdürün yakalandığı gizli geçit

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda FETÖ suçundan aranan eski emniyet müdürü yakalandı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 8 yıldır (15 Temmuz 2016) aranan FETÖ firarisi eski emniyet müdürü 53 yaşındaki Ş.Ü.’nün Kayseri’de hücre evinde saklandığı belirlendi. Yakalandığı adresi tespit eden ekipler, operasyon düzenledi.

İşte FETÖ'cü müdürün yakalandığı gizli geçit

15 Temmuz 2016’da hain darbe girişiminden bu yana FETÖ firarisi olarak her yerde aranan eski emniyet müdürü Ş.Ü. yakalanacağını anlayınca, saklandığı hücre evinde gizli geçitten kaçmaya çalıştığı sırada Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Göz altına alınan eski emniyet müdürü Ş.Ü. sağlık kontrolünden geçirilerek emniyete götürüldü.