İşte DEVA Partisi'nin Kayseri İl yönetiminde yer alan isimler...

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 'Destekliyorum' dediği ve Ali Babacan'ın da Genel Başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'nin merakla beklenen Kayseri il yönetiminde yer alan isimler belli oldu. Detaylar Kayseri haberinde...

İşte DEVA Partisi'nin Kayseri İl yönetiminde yer alan isimler...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Ali Babacan'ın liderlik ettiği Demokrasi ve Atılım Partisi'nin kısa adıyla DEVA Kayseri İl yönetiminde yer alan isimler belli oldu. 
Partinin Kayseri İl yönetimi Covid-19 tedbirleri kapsamında haftalık gündem toplatısını video konferans yöntemi ile yaptı. Yapılan toplantı ile ilgili açıklama yapan DEVA Partisi İl Başkanı Begüm Başmısırlı, ‘Kayseri il yönetimi olarak, her Pazar ülke gündeminin değerlendirildiği ve bilgi alış-verişinin yapıldığı toplantımızı google meet üzerinden gerçekleştirdik. Günden güne gücümüze güç katmaya devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı. 

İŞTE PARTİNİN İL YÖNETİMİNDE YER ALAN İSİMLER... YENİ İL BİNASI PAYLAŞIMI

Diğer yandan Başmısırlı, Hunat Mahallesi Seyyid Burhaneddin Bulvarı üzerinde bulunan yeni il binasının fotoğrafıyla da paylaşım yaparak, ‘Çok yakında’ dedi.

DEVA Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı kimdir? 

1976 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri’de tamamlamıştır. 1997 yılında Erciyes Üniversitesi İktisadi Birimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra 2000 yılında da Erciyes Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümünü tamamlamıştır. Mezun olduktan özel bir hastanede İnsan Kaynakları departmanında çalışma hayatına başlayan Başmısırlı, daha sonra kendi şirketini kurmuştur. Hâlen kendi şirketinde tekstil üzerine çalışmaktadır. Kayseri Rotary Kulübü ile Ticaret ve Ekonomi Kulübünde görev almaktadır. Orta seviyede İngilizce bilmektedir. Bekar ve 2 çocuk annedir.