İstanbul'un ilçe belediyesi ilan verdi! Bakın ne alacak…

2024 yılı için sadece yerli isteklilerin katılabileceği ihaleyle Kayseri deyince akıllara gelen o lezzet için ihale ilanı verdi… Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

İstanbul'un ilçe belediyesi ilan verdi! Bakın ne alacak…

İstanbul’un Üsküdar Belediyesi 2024 yılı için mantı ve çiğ börek alacak. 1200 kg Gül ve Çıtır Mantı, 1600 kg Kayseri Mantısı, 40000 adet Mini Çiğ Börek,ve 750 kg Sinop Mantısı alımı yapmak için  açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece ise elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İstanbul'un ilçe belediyesi ilan verdi! Bakın ne alacak…

İhale son teklif verme tarihi ise 15 Aralık 2023 ve saat 15:00 olarak açıklandı.  Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
Üsküdar Belediyesi’nin ilanı için TIKLAYINIZ