İstanbul Havalimanı'nda bekleyişi sürüyor

İstanbul'da etkili olan şiddetli kar yağışına bağlı olarak seferlerin durdurulması nedeniyle, uçuşları iptal olan yolcular İstanbul Havalimanı'ndaki havayolu şirketlerinin bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul Havalimanı'nda bekleyişi sürüyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İstanbul’da etkili olan şiddetli kar yağışına bağlı olarak seferlerin durdurulması nedeniyle, uçuşları iptal olan yolcular İstanbul Havalimanı’ndaki havayolu şirketlerinin bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu.
Geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı, hava ulaşımını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Hava muhalefeti nedeniyle üç gün boyunca Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanları’nda çok sayıda sefer iptal olurken, bugün de yağışın tipiye dönmesiyle İstanbul Havalimanı’ndaki uçuşlar yarın sabah saat 04.00’e kadar durduruldu. Çok sayıda yolcu ise havalimanında yeniden bilet alarak gitmek istedikleri şehre uçmayı bekliyor. Uçuşları iptal olan binlerce yolcu, havayolu şirketlerinin terminal binasındaki satış ofislerinde metrelerce kuyruk oluşturdu.
Bilet değişikliği yapmak isteyen yolcular uzun kuyruklar oluşturdu.

Öte yandan Kayserisporlu futbolcular da İstanbul havalimanında bekleyişini sürdürüyor.